بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند روش تهیه کرم خانگی برای رفع ترک پا با مواد طبیعی آغاز مدرسه از ۵ سالگی؟ | طرح تازه مجلس برای تغییر سن آموزش رسمی کودکان زائران اربعین فورا سر کار نروند!
سرخط خبرها

معاون دادستان مشهد: مردم مشهد در طرح بهسرا درخشیدند 

  • کد خبر: ۱۷۶۸۰۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۰
معاون دادستان مشهد: مردم مشهد در طرح بهسرا درخشیدند 
معاون دادستان مشهد گفت: طرح بهسرا با همکاری بهزیستی خراسان رضوی و قوه قضاییه رقم خورد کلی نقش اساسی را مردم مشهد ایفاکردند و خوش درخشیدند.

نیره عابدین زاده در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه مردم مشهد در طرح بهسرا خوش درخشدیدند گفت: مشهد شهر امام مهربانی هاست و شایسته چنین شهری این است که یتیم نداشته باشد، مراسمی که امشب در شیرخوارگاه علی اصغر در حال برگزاری است نمونه عملی مکتب حسینی است، در یک جامعه حسینی، شایسته است یتیم هایی که در جامعه برچسب بی سرپرست و یا بد سرپرست به آنها زده شده است  در خانواده هایی با تربیت حسینی پرورش یابند.

وی افزود: در قوه قضاییه در این طرح به جای مانع تراشی شرایط را برای خانواده ها تسهیل کردیم تا با کمک نهادهای مردم نهاد، خانواده های متقاضی شناسایی شوند و این کودکان را به صورت میهمان به فرزند خواندگی قبول کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->